Bilder av Bergen (BAB) er et fotoprosjektet i regi av Bergen360 og BA. Fra hovedsiden BAB er det også skutt ut følgende undersider: Arkitektur i Bergen / Fotomuseum Bergen / AUTOfokus / . Bilder publisert her kan bli brukt på BA.no og i BA papiravis.

Stadion

På Løvstakksiden. Fint skjulested.

Lindealléen på Fjøsanger er beskåret. I forgrunnen ugletreet.

Fra Mindemyren.

Johanneskirken repareres etter at den fikk en 40 meter lang (høy) sprekk, muligens pga. tordenvær.

 • Påskeliljer og blåklokker — Nærbilde av påskeliljer og blåklokker i Strandgaten ved gågaten. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP.
 • Nydelig seilbåt på kai ved Strandgaten — Den nydelige seilbåten på kai ved Strandgaten. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP.
 • Pent i Mølhenprisbakken — Pent i Mølhenprisbakken med gjevn trafikk. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP.
 • Teisten ute på tur — Hurtigbåten Teisten klar for turen sin. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP.
 • Attraktive bygninger i solskinnet — Flotte attraktive bygninger like ved Johanneskirken i denne gata jeg dessverre ikke husker navn på. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP.
 • Turister utenfor Mathallen — En liten asiatisk familie blant turister nyter dagen sin utenfor Mathallen på fisketorget. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP.
 • Bryggen i imponerende HDR-kunst — Vakre Bryggen i imponerende HDR-kunstform! Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP.
 • Flott ved Christian Michelsens gate — Sola skinte i dette området. Ganske flott bilde! Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP.
 • Ryddigste gata i Bergen? — Et ganske sjeldent syn, men kanskje mest ryddigste gata med ryddige bosspann på rekke og rad i denne Magnus Barfot gata. Hvorfor har ikke flere steder i Bergen det så ryddig som dette? Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP.
 • Beffen på tur — Nærbilde av nye Beffen på tur. Den ser flott og fresh ut! Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP.

Snopedisken, Magnus Barfot.

 • Overskyet i Torgalmenningen — Noe overskyet men likevel flott stemning i Torgalmenningen. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP med HDR-kvalitet.
 • Havforskningsinstituttet på Nordnes — Ganske fint utenfor Havforskningsinstituttet på Nordnes. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP med HDR-kvalitet.
 • Marken i solskinnet — Stille og nydelig i Marken. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP med HDR-kvalitet.
 • Herlig vår i Lille Lungegårdsvannet — Herlig vårstemning i Lille Lungegårdsvannet med knall blå himmel og vann! Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP med HDR-kvalitet.
 • Flott i Lars Hillesgate — Flott vær og ryddig i Lars Hillesgate. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP med HDR-kvalitet.
 • Utsikt fra Fisketorget — Noe overskyet men likevel fint sett fra Fisketorget. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP med HDR-kvalitet.
 • Sol ved Byparken — Folk koser seg i sola i nærheten av Byparken. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP med HDR-kvalitet.

Gate 29, Bergen lufthavn, Flesland.

Bilder av Bergen

Følges av 276 medlemmer.

Last opp bilder!
Alle kan bidra med sine bilder av Bergen. Si gjerne noen ord om bildet ditt, og ikke vær redd for å bruke emne/metadata-feltet slik at det blir lettere å finne bilder ettersom her fylles opp. Bilder av Bergen (BAB) er for øvrig åpen slik at alle brukere av verktøyet Origo kan bidra.

Se Bilder av Bergen i kart
Bruk gjerne ropert (!) på bildene dine slik at de når så mange internett-brukere som mulig. BAB er en sone i regi av BA og bergen360.no. For spørsmål om opphavsrett vises det til Medlemsavtalen til Origo. Mer om sonen

Origo Bilder av Bergen er en sone på Origo. Les mer
Annonse

Nye bilder