Bilder av Bergen (BAB) er et fotoprosjektet i regi av Bergen360 og BA. Fra hovedsiden BAB er det også skutt ut følgende undersider: Arkitektur i Bergen / Fotomuseum Bergen / AUTOfokus / . Bilder publisert her kan bli brukt på BA.no og i BA papiravis.

Bergen – en internasjonal by.

Foto: Thor Svendsen

Nygårdsparken. Parkveien midt imot.

Gamle Nygårdsveien

Oppdaget nylig at denne gatestubben som går på skrå fra Nygårdsgaten til Christies gate heter Gamle Nygårdsveien.

Kafé Spesial er en favoritt her.

Løfter man blikket over gatenivået, er det mye interessant som dukker opp.
Bildet er tatt fra Neumanns gate mot Vestre Torggaten nr 2.

Foto: Thor Svendsen

  • Regnbue i Florida ved Solheimsviken — Nydelig regnbue og speilreflekser i vannet i Florida ved Solheimsviken i Bergen. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 under AmigaOS 4.1 Final Edition systemet. Bildet er …
  • Sola titter frem ved Zackariabryggen — Her titter sola frem ved Zackariabryggen. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 under AmigaOS 4.1 Final Edition systemet. Bildet er i HDR-kvalitet.
  • Solheimsviken i glansen — Sola skinner gjennom skyene her i Solheimsviken. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 under AmigaOS 4.1 Final Edition systemet. Bildet er i HDR-kvalitet.

På Marineholmen kan man slappe av, muligens, i lenestoler av betong.

Verdens største trehus bygges ved Puddefjordsbroen. Utviklingen kan følges på Arkitektur i Bergen.

Alléene på Bergenhus.

Småpudden

Arbeidet med gang – og sykkelbro over Damsgårdssundet er i gang. Her noen glimt fra bysiden.

Dokken / Puddefjorden.

Bilder av Bergen

Følges av 276 medlemmer.

Last opp bilder!
Alle kan bidra med sine bilder av Bergen. Si gjerne noen ord om bildet ditt, og ikke vær redd for å bruke emne/metadata-feltet slik at det blir lettere å finne bilder ettersom her fylles opp. Bilder av Bergen (BAB) er for øvrig åpen slik at alle brukere av verktøyet Origo kan bidra.

Se Bilder av Bergen i kart
Bruk gjerne ropert (!) på bildene dine slik at de når så mange internett-brukere som mulig. BAB er en sone i regi av BA og bergen360.no. For spørsmål om opphavsrett vises det til Medlemsavtalen til Origo. Mer om sonen

Origo Bilder av Bergen er en sone på Origo. Les mer
Annonse

Nye bilder