Bilder av Bergen (BAB) er et fotoprosjektet i regi av Bergen360 og BA. Fra hovedsiden BAB er det også skutt ut følgende undersider: Arkitektur i Bergen / Fotomuseum Bergen / AUTOfokus / . Bilder publisert her kan bli brukt på BA.no og i BA papiravis.

Parti fra Åsane

Nordnes med Løvstakken i bakgrunnen.

Byggeplassen i Kronstadparken.

Innenfor sperringer i Byparken har Grønn etat satt ned 50 000 krokus.

Utenfor sperringen, bak veggen like ved har Kode2 stilt ut ett tonn porselensfrø. Ai Weiwei fikk opprinnelig laget 150 tonn eller 100 000 000 slike frø. Det skulle bli 666 666 frø på et tonn.

Området langs Puddefjorden er i endring – industrien forsvinner, mens boliger blir bygget.
Noen elementer minner oss om sliternes plass i byen, på de mekaniske verkstedene og skipsverftene. Rust & korrosjon – naturens evige kamp, med å bryte ned alt som vi mennesker skaper.
Sett fra beddingen på Møhlenpris, Mjellem & Karlsen, over til moderne boliger med fasade som ruster.

Geofysen, UiB.

2014

Sett fra et vindu i Bymuséet (Latinskolen).

Bilder av Bergen

Følges av 275 medlemmer.

Last opp bilder!
Alle kan bidra med sine bilder av Bergen. Si gjerne noen ord om bildet ditt, og ikke vær redd for å bruke emne/metadata-feltet slik at det blir lettere å finne bilder ettersom her fylles opp. Bilder av Bergen (BAB) er for øvrig åpen slik at alle brukere av verktøyet Origo kan bidra.

Se Bilder av Bergen i kart
Bruk gjerne ropert (!) på bildene dine slik at de når så mange internett-brukere som mulig. BAB er en sone i regi av BA og bergen360.no. For spørsmål om opphavsrett vises det til Medlemsavtalen til Origo. Mer om sonen

Origo Bilder av Bergen er en sone på Origo. Les mer
Annonse

Nye bilder