Bilder av Bergen (BAB) er et fotoprosjektet i regi av Bergen360 og BA. Fra hovedsiden BAB er det også skutt ut følgende undersider: Arkitektur i Bergen / Fotomuseum Bergen / AUTOfokus / . Bilder publisert her kan bli brukt på BA.no og i BA papiravis.

 • Kos i park ved Lille Lungegårdsvannet — Her koser noen seg i parken ved Lille Lungegårdsvannet. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Årstad Kirke i solskinnet — En nydelig dag hvor Årstad Kirke skinner i sola. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Byparken med stil — Et elegant bilde av byparken sett fra Musikkpaviljonen. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Festplassen — Et vakkert bilde av Festplassen sett fra Musikkpaviljonen. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Bybanen ruller inn mot Kronstad — Her ruller bybanen inn mot stoppet på Kronstad. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Det gamle familiehjemmet — Her holder Helse Bergen til. Men tidlig på 80-tallet mot tidlig på 90-tallet, var dette ett av Bergens første internat for hørselshemmede skolelever, som gikk på Hunstad Skole. Dette huset ble kalt Familiehjemmet. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt …
 • Kronstadveien — Kronstadveien skinner i sola. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Nedlagt internat i Ole Landmarksvei — Ett av få internat for hørselshemmede Hunstad-elever som har stått i lang tid. Fra tidlig 90-tallet frem til for noen år siden. Stedet vekker mange fine minner. Huset er nøyaktig slik man husker det. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kam…
 • En fin dag i Zackariabryggen — Her nyter noen en rolig og fin dag på Zackariabryggen. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Tre musikere spiller jazz ved Byparken — Tre unge mannlige musikere spiller jazz på åpen gate ved Byparken. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Rødne Fjordcruise legger ut på tur — Hurtigbåten Rødne Fjordcruise legger ut på en liten tur. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Liten tass jager fugler — En liten tass jager fugler ved Lille Lungegårdsvannet. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • En liten tur ved Lille Lungegårdsvannet — Folk nyter en liten gåtur ved Lille Lungegårdsvannet. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Musikkpaviljonen i vakker posisjon — Et utrolig vakkert bilde av Musikkpaviljonen! Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Vannlek på Ole Bulls plass — En liten vannlek på fontenen ved Radisson Hotell på Ole Bulls plass. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Yatch legger inn på kai — En liten lukrativ yatch legger inn på kai ved Bryggen. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Radisson Hotell i sikte — Flott bilde av Radisson Hotell. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Skating ved nye tinghuset — Nye tinghuset er blitt en populær skatingsplass for unge skatere. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Kronstadparken i vakre farger — Den harmoniske Kronstadparken skinner i vakre naturlige farger! Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Statsraad Lehmkuhn på avstand — Skipet Statsraad Lehmkuhn sett fra Zackariabryggen. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Måsild flørter med kamera — Den vakre modell-måsen Måsild flørter med kamera og spiller kresen ;) Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Stille i Marken — Her var det ganske stille og fredelig i Marken. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Bybanen i nærbilde ved Nonneseter — Bybanen i nærbilde ved Nonneseter. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Haukelandsveien — Flott utsikt på veien mot Haukeland Sykehus. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Nakne grønne gubber til besvær — To nakne grønne gubber tigger utenfor Gamle Hovedbygget til Haukeland Sykehus. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Du vakre Minde — Minde skinner vakkert i solskinnet. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Liv og røre ved Byparken — Et rolig men like fullt koselig folkeliv ved Byparken i det fine været. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Øvelseslanding med Luftambulansen — Her ser det ut som om det drives øvelseslanding med Luftambulansen på en liten plattform på landingsplassen deres, sett fra Ole Landmarksvei med ca. 15 m zoom. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med War…
 • Mystiske Årstadsvollen — Ett av Bergens eldste steder gjennom historien – Årstadsvollen, blir stadig mer og mer mystisk. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Med blikket mot Bergen Sentrum — Et utrolig flott bilde av Bergen Sentrum sett fra Ole Landmarksvei. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.
 • Turister på båttur — Noen turister på en liten båttur. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView på en AmigaOne 500 med operativsystemet AmigaOS 4.1 Update 6.

Nok et bilde av Ytre Markevei, et av Nordnesrepublikkens mest avbildede gater – her i sort/hvitt… (Foto: tinus)

Stort prestisjeprosjekt opp mot Johanneskirken.

Opp og ned på Vestkanten.

Alt må være klappet og klart til offisiell åpning av Høgskolen på Kronstad i morgen.

Det finnes mange bilder av rådhuset i Bergen i arkivet. Men finner ingen fra kantinen.
Gult er kult, også en farge som gir energi!
Karl Erik Harr er kunstneren.

Kjølig morgen og varmt hav gir tåke i Bergensdalen.

Fra denne gangbroen på Fjøsanger har jeg tatt bilder før.

Sikkert best å passe på at han ikke rømmer.

Av og til regner det i Vestre Torggate.

Parkering, Vestkanten

Bilder av Bergen

Følges av 275 medlemmer.

Last opp bilder!
Alle kan bidra med sine bilder av Bergen. Si gjerne noen ord om bildet ditt, og ikke vær redd for å bruke emne/metadata-feltet slik at det blir lettere å finne bilder ettersom her fylles opp. Bilder av Bergen (BAB) er for øvrig åpen slik at alle brukere av verktøyet Origo kan bidra.

Se Bilder av Bergen i kart
Bruk gjerne ropert (!) på bildene dine slik at de når så mange internett-brukere som mulig. BAB er en sone i regi av BA og bergen360.no. For spørsmål om opphavsrett vises det til Medlemsavtalen til Origo. Mer om sonen

Origo Bilder av Bergen er en sone på Origo. Les mer
Annonse

Nye bilder