Bilder av Bergen (BAB) er et fotoprosjektet i regi av Bergen360 og BA. Fra hovedsiden BAB er det også skutt ut følgende undersider: Arkitektur i Bergen / Fotomuseum Bergen / AUTOfokus / . Bilder publisert her kan bli brukt på BA.no og i BA papiravis.

Spring

02.04.2013

Svartediket still frozen

Crocus in Fyllingsdalen

Mandarin Duck

A rare Mandarin duck at Orrtuvannet.

Broen

Spring by the bridge over the stream near Orrtuvannet.

Skogen

New greenery in the woods by Orrtuvannet.

Death in the Forest

The cycle of life in Kanadaskogen.

Spire, mountain and moon

Nykirken, Onsdag

Golden Mountain

Løvstakken glows golden in the dying light.

Spring Sun

Spring sun over the city and Ulriken, from Nordnes.

Solnedgang

Solnedgang på Fyllingsdalen

Svane

Dream-like image of a swan at Tveitevatnet, Bergen.

Storavatnet og Lyderhorn

Storavatnet og Lyderhorn fra Løvstakken.

Hvit blomst i nærbilde

Nydelig hvit blomst i nærbilde, som jeg ikke husker navnet på, sett på Midtunhaugen. Bildet er tatt med 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView, UTEN retusjeringer og ekstra fargeklæsj!

Fargerik kirsebærtre HDR

Vakker, fargerikt japansk kirsebærtre ved Lille Lungegårdsvannet. Bildet er tatt med 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView, UTEN retusjeringer og ekstra fargeklæsj!

Måse på lampe

En vakker måse soler seg på lampa ved Byparken. Bildet er tatt med 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView, UTEN retusjeringer og ekstra fargeklæsj!

Midtunheimen het det en gang

Tidlig på 80-tallet var dette huset hvitt, og fungerte som første internat for hørselshemmede i Bergen. Selv har jeg bodd der da jeg var 5-6 år gammel. Den gang ble huset kalt “Midtunheimen”. Den svarte, lekre Porschen, vitner om at en velstående familie bor her. Bildet er tatt med 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView, UTEN retusjeringer og ekstra… Les hele

Midtun skole

Et fantastisk flott bilde av Midtun skole, som nok må ha gått gjennom mange forbedringer. Bildet er tatt med 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView, UTEN retusjeringer og ekstra fargeklæsj!

Gamle miljøbasen til tidligere Bjørkåsen VGS

Dette var tidligere gamle miljøbasen for tidligere Bjørkåsen VGS for hørselshemmede studenter. En del elever som hadde lang hjemvei, bodde bl.a på miljøbasen. Bildet er tatt med 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera, redigert i GIMP og komprimert med WarpView, UTEN retusjeringer og ekstra fargeklæsj!

Nummer Fem

Nummer Fem, Cort Piilsmauet.

Fiskebåt på kai i Alvøen

Nydelig gammel fiskebåt på kai inne i Alvøen. Bildet er tatt med en 18.1Mpx Panasonic Lumix TZ40 kompakt kamera og redigert i GIMP.